ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lista: Här är serierna med de bästa julavsnitten

Siri Amram · 29 Nov 2017
Uppdaterad 29 Nov 2017

Våra favoritkaraktärer firar också jul. Kasta dig i soffan och mys med dem. Vi har listat nio serier med de bästa julavsnitten. I videon nedan kan du se ett smakprov från alla avsnitten.

klar

Artikellänk är kopierad

Ross vill överraska Ben men lyckas inte hyra någon julutklädsel så han tvingas uppfinna ”The Holiday armadillo”. Med Armadillo-dräkten på försöker Ross introducera chanukkan för Ben. Mitt i allt kommer Chandler utklädd som tomten och konkurrerar om uppmärksamheten.

 2. ORANGE IS THE NEW BLACK – Can´t fix Crazy

Det är julstämning på Litchfield och de intagna ordnar en julföreställning. I avsnitten får man höra den vanligtvis stumma Norma sjunga. Piper däremot tappar det fullständigt och ett dramatiskt slut utlovas.

3. CHUCK– Chuck versus santa Claues

På julafton så dundrar en brottsling på flykt från polisen in i på Buy more. Han tar Chuck, Ellie, Devon och anställda på elektronikbutiken som gisslan. Julspecialen har hyllats enormt och är en av de mest populära avsnitten i serien.

4. THE OFFICE – Christmas specials

The brittiska originalversionen av the Office bjöd 2003 på en tvådelad julspecial. Se när David Brent återförenas med sin kontorspersonal och när Tim, som hyst en hopplös förälskelse för Dawn, får det han länge önskat sig.

5. SUPERNATURAL – A very supernatural christmas

Sam och Dean undersöker mord som har begåtts genom att någon – eller något – drar upp sina offer genom skorstenar. I sin undersökning upptäcker de att ett par som förklätt sig till en perfekt förortsfamilj, egentligen är gamla gudar som kräver årliga offer.

6. OC – The Best Chrismukkah Ever

Seth introducerar ”Chrismukkah” en blandning av den kristna julen och den judiska chanukkan. Eller som han själv utrycker det : “Eight days of presents, followed by one day of many presents”.

7. MITT SÅ KALLADE LIV – So called Angels

Angelas kompis Ricki blir plötsligt hemlös och Angela försöker hitta honom med hjälp av mystisk hemlös tjej. Kultserien med Claire Danes i huvudrollen som Angela har många starka avsnitt och julspecialen är en av dem.

8. SVENSSON, SVENSSON ­ – God jul, Svensson

Det finns nog få personer som missat julavsnittet med Svensson Svensson. Det är en klassiker där man får veta hur en jul ska firas – enligt Gustav Svensson.

9. SEINFELD – The Strike

George pappa Frank introducerar den alternativa högtiden ”Festivus” som han har uppfunnit själv. I avsnittet så får vi se när Jerry, Elaine, George och Kramer firar ”Festivus” hemma hos Frank.

klar

Artikellänk är kopierad

Siri Amram
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro