ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Living lab bygger rätt tjänster från början

Mia Odeh · 11 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

LEVANDE LABB. Det är kostsamt att rätta till fel och brister i produkter och tjänster ju längre fram tillverkaren har kommit i utvecklingen. Genom att arbeta med användare redan från idéstadiet hoppas Stockholm living lab att framtidens digitala tjänster ska bli bra från början.

Nystartade Stockholm living lab slog upp portarna den 24:e januari och är en mötesplats för företag inom branschen för digitala tjänster och deras kunder. •• Hur kommer samarbetet med användarna att se ut?– Det skulle kunna handla om projekt där vi samarbetar med sjukvården eller skolförvaltningen för att prova nya digitala tjänster, säger Per-Olof Sjöberg, projektansvarig för Stockholm living lab.Idag är ungefär 250 företag anslutna till living lab sig, som kommer att visa nya tjänster i regelbundna minimässor. Per-Olof Sjöberg berättar att mötesplatsen i Kista än så länge mest består av branschfolk, men att det så småningom kan bli aktuellt för allmänheten att komma förbi och kika på hur den digitala tjänstevärlden utvecklar sig.

klar

Artikellänk är kopierad

Mia Odeh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro