ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Liz Hurley, 42, får pressen att gapa

Metro · 9 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Alloverpress


klar

Artikellänk är kopierad

Hugh Grant är borta från Liz Hurleys sida, men annars har inte mycket förändrats sedan den här bilden togs för 14 år sedan.
Hugh Grant är borta från Liz Hurleys sida, men annars har inte mycket förändrats sedan den här bilden togs för 14 år sedan.Foto: Scanpix

De brittiska tabloiderna brukar mest vika ut tonåringar på sidan 3. Men nu är det en 42-årig kvinna som får de stora rubrikerna.Bilderna på Liz Hurley verkar kvällstidningarna i Storbritannien att ramla av stolen. ”HUR har Liz Hurley lyckats fortsätta att se så snygg ut” skriker The Sun förvånat ut efter att ha sett de senaste bilderna på skådespelerskan, som nog fortfarande är mest känd som Hugh Grants ex.

Liz Hurley hade på sig en svart, djupt skuren klänning då hon gick på fest tillsammans med sin miljonärsmake Aran Nayar, 43, i Londons finanskvarter. Plagget var inte direkt helt olikt det hon bar då hon första gången på allvar fångade rampljuset – iklädd en Versaceskapelse på premiären av "Fyra bröllop och en begravning".

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro