ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ljusproblem för Ingrosso – får klara sig utan rätt filter

David Peterson · 6 Maj 2018
Uppdaterad 6 Maj 2018
Den svenska stjärnans nummer har stött på problem.

Den svenska stjärnans nummer har stött på problem. Foto: TT


Eurovision drar igång på tisdag och på torsdag är det Benjamin Ingrossos tur att ställa sig på scenen. Men den svenska stjärnans nummer har stött på problem, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är scenljus som lyste bakom Benjamin Ingrosso under Melodifestivalen som visat sig vara svårt att återskapa i Lissabon, staden där Eurovision går av stapeln i år. Enligt Sveriges delegationschef Karin Gunnarsson finns inte rätt utrustning på plats, skriver Aftonbladet.

– Den här looken vi har i Melodifestivalen, det är ett speciellt filter som inte finns här på plats, så vi får använda oss av det de har här för att göra det bästa av det, säger hon till tidningen.

Produktionen har försökt återskapa rätt ljus på flera olika sätt men misslyckats med att hitta rätt glöd.

– Vi försöker tweaka upp det här så att vi får maximal effekt av det vi kan få här på plats, säger Karin Gunnarsson.

Men ljusstrulet har inte påverkat Benjamin Ingrosso framträdanden under genrepen.

– Nej, jag har inte tänkt på det alls. Jag är helt inne i min egen zon när jag fokuserar. När de håller på med sina ljusrör så står jag och bara tänker på helt annat, säger han till Aftonbladet.

Det är sedan tidigare känt att Ingrosso även kommer att tvinga ändra i sången under sitt nummer. De förinspelade stämmor han använde sig av i Melodifestivalen är nämligen inte tillåtna i Eurovision.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro