ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lo-Fi-Fnk inte helt nöjda

Pontus Hammarlund · 28 Apr 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Lo-Fi-Fnk besöker framöver festivalerna Popaganda i Stockholm och Peace & Love i Borlänge.

Lo-Fi-Fnk besöker framöver festivalerna Popaganda i Stockholm och Peace & Love i Borlänge.


klar

Artikellänk är kopierad

Lo-Fi-Fnk har fått finfina recensioner för plattan ”Boylife” som släpptes i måndags. Leo Drougge och August Hellsing, som utgör duon, är dock inte helt nöjda. – De flesta recensionerna har varit skit, alltså det har varit dålig kvalitét på dem, de har inte handlat om musiken utan mer om allt annat de kan hitta på, säger Leo Drougge.

OKEJ ATT JÄMFÖRAS MED DAFT PUNK Daft Punk har nämnts i nästan varje recension. Kanske för att fransmännen precis som Lo-Fi-Fnk låter pop och dansmusik mötas i en lyckad hybrid. – Det är okej även om det inte är så att vi lyssnat på dem nu. Men när vi var yngre gjorde vi det, säger Leo Drougge. Däremot verkar grabbarna ha ägnat åtskilliga timmar åt att lyssna på gamla Princedängor. – Du har absolut inte fel. Vi har lyssnat mycket på Prince. Han är en fin inspirationskälla, säger Leo Drougge.

MYCKET ELECTROPOP Svensk musik har handlat mycket om electropop på senare tid. Men Lo-Fi-Fnk tycker inte att man kan prata om någon scen. – Medierna har hajpat fram det till någon sorts scen. Men jag tycker inget av banden de tar upp har något gemensamt, säger Leo Drougge.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro