ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lodas besked om Alliance lämnade supportrarna besvikna

Erik Glanell · 4 Okt 2017
Uppdaterad 4 Okt 2017
Jonathan "Loda" Berg bjöd inte på någon ny Alliance-femma under tisdagen.

Jonathan "Loda" Berg bjöd inte på någon ny Alliance-femma under tisdagen. Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Förhoppningen om avtäckningen av ett nytt Alliance blev i stället ett tråkigt besked för de svenska Dota 2-fansen.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Se avsnittet av Esport-tv där Loda gästar Emil ”HeatoN” Christensen här!

När den svenska Dota 2-profilen Jonathan ”Loda” Berg i tisdags twittrade att han skulle komma med nyheter angående Alliance trodde nog många att det skulle få en första glimt av det nya laget. Så blev det däremot inte.

Stjärnan, som efter några uppmärksammade spelarbyten och avhopp blev ensam kvar i laget, har varit tydlig angående att hitta ett nytt lag. Det kommer att ta tid, var budskapet.

LÄS MER
Amerikanska Optic gaming plockar upp nybildade svensklaget

Så när det på tisdagskvällen var sista chansen att registrera sina lag inför kommande Dota 2-säsong blev beskedet i stället att Allaince inte kommer att låsa någon ny femma innan deadline.

Ett besked som av många supportrar togs med emot med besvikelse.

”Kul för fansen som måste vänta ännu längre för att få heja på laget… förhoppningsvis stannar de kvar… Jag tvivlar på det”, skrev Twitteranvändaren @MyklaJB.

Andra passade på att hylla den svenske lagledaren för att inte pressa fram ett lag i sista minuten.

”Klokt beslut att inte stressa bara för att hinna innan lagregistreringen. Det här laget måste byggas upp från grunden igen. Du klarar det”, skriver @MagnusPassi som svar på Lodas tweet.

Jonathan ”Loda” Berg kom senare med ett förtydligande som kan tolkas som att arbetet med att hitta spelare inte är så långt bort som man kunde tro efter tisdagens besked.

”För att förtydliga, vi kommer att ha ett lag inom veckor snarare än månader. Men lagregistreringen slutade i dag… Så vad kan man göra”, meddelade han.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro