ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lohan blir Monroe

Anna Westberg · 19 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Skandalomsusade Lindsay Lohan går nu i det blonda bombnedslaget Marilyn Monroes fotspår och låter sig fotograferas naken.

"Det är verkligen en ära", säger Lohan som nu ska fotograferas i bara mässingen för Monroe-fotografen Bert Stern i det nya numret av New York magazine, uppger AP.

Bilderna är kopior på en av Monroes mest kända bilder, som togs strax före hennes död 1962 på Hotel Bel Air i Kalifornien, USA.

Enligt tidningen tyckte Lindsey att erbjudandet från Bert Sterns var för bra för att kunna tacka nej till: "Jag menar, Bert Stern? ... göra ett Marilyn-shoot, det är helt enkelt för bra för att vara sant", ska hon ha sagt till tidningen New York Magazine.

Lohan uttrycker i tidningen sin beundran för modeikonen och beskriver Monroes självmord som "djupt tragiskt".

Fotografen Stern säger i New York Magazine att det går att dra paralleller mellan de två unga kvinnornas förhållande till alkohol, men menar att det under fotosessionerna med Lohan - till skillnad från de med Monroe - inte förkom någon alkohol.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Westberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro