ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lorde anklagas för exorcism-dans

Emma Björkman · 27 Jan 2014
Uppdaterad 28 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Ny vecka, nya händelser i kändisvärlden. Lorde plockade hem två vinster på Grammy awards natten till måndagen. Men i sociala medier kommenterade hennes dansstil. Skådespelaren Jonah Hill var kaxig gentemot Leonardo DiCaprio i ”Saturday Night Live” och fick stå till svars inför sin filmstjärnekollega.

Lordes dansstil kallas för "skrämmande"

”Priset för mest skrämmande Grammy-framträdande går till Lorde” och ”Lordes Grammy-uppträdande = exorcism”. Så lät det på Twitter efter att stjärnskottet uppträtt med ”Royals” på Grammygalan. Men Lordes fans rusade till hennes försvar och påpekade att hon bara är 17 år och gör "sin grej".

Se Angelina Jolie som häxa

Lana Del Reys version av ”Once upon a dream” tonsätter trailern till Disneys kommande storfilm ”Maleficent”. I filmen berättas historien om antagonisten i ”Törnrosa” som spelas av Angelina Jolie. ”Maleficent” har Sverigepremiär 30 maj.

Här tolkar de en scen ur "Titanic"

Jonah Hill gör sig rolig på Leonardo DiCaprios bekostnad i ”Saturday night live” och tvingas sedan stå till svars inför filmstjärnan. Men anledningen till att du ska se klippet är för att se de två återskapa en ikonisk scen från ”Titanic”.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro