ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Loreen: "Jag är en riktig bohem"

Mary Örnborg · 7 Mar 2012
Uppdaterad 7 Mar 2012

Foto: Scanpix


Loreen tävlar med låten "Euphoria".

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar du en seger? – Jag börjar nog med att gråta och bli emotionell och sedan äter jag en nice middag med mina närmaste.

Vad är det bästa i din låt? – Syntarna i produktionen eftersom det finns ett ambient sound som triggar igång min lust att sjunga.

Vilken är enligt dig den mest minnesvärda melodifestivallåten? – Carolina af Ugglas låt Snälla Snälla. Hennes framträdande var så naket och äkta och låten som hon sjöng kan alla relatera till. Jag tycker dessutom att hon är en stark kvinna med ett stort mod.

Hur känns det precis innan du går upp på scenen? – Jag blir så nervös att hela hjärnan kopplas bort från från kroppen och hjärtat. Jag går då in i mig själv och i någons slags tvångsmeditation.

Vad är din styrka som artist? – Att jag inte bara sjunger för att sjunga utan att jag mer hamnar i trans och går in så mycket i musiken att det jag sjunger kanaliseras ner till något djupare.

Vem är du privat? – Jag är en energisk och en extremt produktiv arbetsnarkoman. Jag är mer en multikreatör som inte bara gör musik utan även producerar, regisserar och målar. Jag är en riktig bohem.

klar

Artikellänk är kopierad

Mary Örnborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro