ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lori, 45, opererade magen – blev av med naveln

Alva Forsberg Fierro · 19 Feb 2016
Uppdaterad 19 Feb 2016
Kvar på magen där naveln förut satt finns bara ett är.

Kvar på magen där naveln förut satt finns bara ett är. Foto: abc New skärmdump


Lori Jones, 45, gjorde en bukplastik för att bli av med ett navelbråck och överflödigt fett efter sin graviditet. När hon tog bort bandaget efter operation var hennes navel borta.

klar

Artikellänk är kopierad

Lori från Houston, USA, har efter sina graviditeter haft svårt att bli av med de extra kilona som satt sig runt magen. Dessutom har hon gjort kejsarsnitt flera gånger, något lett till att hon fått navelbråck – en rund utbuktning på magen, skriver Medical Daily.

►LÄS MER: Tonje, 46, ville ha platt mage – hamnade på skräckklinik

Hon bestämde sig därför för att göra en bukplastik och ta bort det överflödiga fettet runt magen. I december förra året la hon sig under kniven efter att ha sparat ihop tillräckligt mycket pengar. Operationen gick bra och efteråt bar hon bandage runt magen i några veckor. Det var inte förrän hon plockade bort bandaget som hon gjorde den chockerande upptäckten: naveln var borta. Kvar på magen fanns bara ett ärr. 

– Jag skulle vilja veta vad som hände med min navel, slängdes den i soporna? Säger hon till ABC News.

Att förlora en navel vid operation av navelbråck är inte helt ovanligt, men enligt Lori hade ingen av läkarna varnat henne för att det kunde hända. Men ord står mot ord för kirurgen som opererade Lori menar att han hade diskuterat riskerna med henne innan operationen.

►LÄS MER: Emma, 27, bokade ett bröstlyft – fick förstoring

– Det finns alltid en risk och under operationen kunde vi helt enkelt inte rädda naveln, säger han till ABC News. 

Även om kirurgen erbjudit sig att återskapa en navel åt henne, har Lori valt få saken prövad i rätten och nu stämt kirurgen,

– Att de låtsas som ingenting, det är nog det som stör mig mest, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro