ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lotterivinnare: Häxgudarna gav mig alla miljoner

Tomas Lundin · 3 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Scanpix/ Montage


klar

Artikellänk är kopierad

VINNARE. I förra veckan skrev metro.se om miljardvinsten i det amerikanska Powerball-lotteriet, som väntade på att hitta sin rättmätige ägare.

Nu har en av fyra vinnare trätt fram och gjort anspråk på vinsten – och det är en New Age-präst.

Elwood "Bunky" Bartlett är en revisor  som även jobbar på butiken  "Mystickal Voyage" tillsammans med sin fru, enligt AP. Förutom att sälja kristaller och drömfångare ägnar sig "Bunky" åt hednisk Wicca och Reiki-healing.

Oddsen för att få alla numren rätt är en på 176 miljoner. Bartlett tackar sin tro för vinstlotten.

– Om det inte var för det här stället (Mystickal Voyage reds anm.) skulle jag inte ha vunnit lotteriet, säger han till AP.

Vinstsumman räknas bli ungefär 565 miljoner kronor uppdelat på 26 årliga utbetalningar. Det innebär 21 miljoner kronor per år eller en månadslön på knappt två miljoner kronor.

Enligt Bartlett kommer vinsten inte att förändra hans liv, även om vissa förbättringar av "Mystickal Voyage"-butiken kan bli aktuella.

"Häxmästarens" biljett har ännu inte verifierats som äkta, men enligt Marylands Lotteri-inspektion finns det ingen anledning at tro att den inte är äkta.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro