ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lovade fast jobb – mot sexmassage

Lilian Andersson · 31 Okt 2011
Uppdaterad 31 Okt 2011
"Jag kände mig dum, äcklad och smutsig", säger en av den handikappade 29-åringens assistenter.

"Jag kände mig dum, äcklad och smutsig", säger en av den handikappade 29-åringens assistenter.


klar

Artikellänk är kopierad

En 29-årig handikappad man döms för att under flera år ha sexutnyttjat sju av sina personliga assistenter. Med löfte om fast jobb manipulerade han de unga kvinnorna att nattetid massera kring hans kön, i permobilen och i sängen. De fick sätta sig gränsle över honom och röra sig fram och tillbaka. – För att sträcka ut musklerna vid ljumskarna, förklarade 29-åringen. Det blir lättare att kissa.

Ett par av kvinnorna tvingades utföra mun-mot-mun-metoden, trots att mannen hade syrgasslang. Av rädsla för att förlora jobbet och inte få ut någon lön genomfördes ”övningarna”. Flera av assistenterna sjukskrevs och mådde mycket dåligt. En assistent fick panikattacker och svimmade: – Jag kände mig dum, äcklad och smutsig, säger hon.

29-åringen nekar till brott och hävdar att assistenterna velat hämnas då de fått sparken. Men Södertörns tingsrätt väljer att gå på kvinnornas berättelse och dömer mannen till skyddstillsyn och behandling för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Han ska totalt betala cirka 100 000 kronor i skadestånd till de sju kvinnorna.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilian Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro