ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Löwengrip flyr Sverige: Kriminella har sökt upp mig i mitt hem

Natalie Demirian · 26 Nov 2018
Uppdaterad 26 Nov 2018
Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: IBL


Isabella Löwengrip har de senaste dagarna skrivit på sin blogg att "den person som jag trodde jag kände har utsatt mig och mina barn för en enorm fara". Nu berättar hon för Expressen att kriminella personer har stått framför hennes hus i jakten på personen.

klar

Artikellänk är kopierad

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip säger till Expressen att kriminella personer har sökt upp henne vid hennes och hennes två barns hem för att leta efter en person i hennes närhet.

– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov, säger hon till tidningen.

Lämnar landet

Anledningen till varför de är ute efter personen ska vara att denne, utan hennes vetskap, ska ha spekulerat bort stora belopp på aktieaffärer för kunders räkning.

Isabella Löwengrip säger till Expressen att hon är chockad och att hon har haft ett kristeam runt sig.

– Det är många, många miljoner. Det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng, säger hon.

Nu kommer hon att lämna landet ett tag.

”Grundlurad”

Isabella Löwengrip säger också att personen aldrig kommer kunna komma tillbaka till Sverige och att denne satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

Hon kallar händelsen för en skräck.

– Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro