ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

LSD i kött från butiken – hel familj hallucinerade

Tomas Lundin · 20 Nov 2014
Uppdaterad 21 Nov 2014

Foto: TT/Alamy/Montage


klar

Artikellänk är kopierad

Familjen fick en ofrivillig LSD-tripp och källan spårades till köttet de hade ätit. Men åtta månader senare kan fortfarande ingen säga hur köttet fått i sig den hallucinogena substansen.

Efter att familjen Morales bjudit på biff från butikskedjan Walmart fick de och gästerna plötsliga hallucinationer och började se märkliga färger, fick svårt att andas och att gå. Pappan Ronnie tittade ner på sin handled och såg ett antal händer sticka ut. ► Elva förlamade av blåsfisk vid familjemiddag

Alla middagsgästerna fick föras till sjukhus där pappans gravida sambo Jessica Rosado fick göra ett akut kejsarsnitt, rapporterar Tampa Bay Times

Det konstateras att det rörde sig om LSD och substansen visade sig även i köttet som familjen hade tuggat i sig. Men där slutar spåren. 

Köttet spårades ända ner till slakteriet och tittade övervakningsvideor från butiker studerades utan resultat. Alla övriga ingredienser i familjens middag testades men innehöll inga spår av substansen. Inte heller fanns några andra fal av ofrivilliga LSD-trippar i området.

Middagsbjudningen skedde i mars, och nu har polisen i Tampa, Florida, konstaterat att de inte kan gå längre med att spåra källan och lägger fallet på is.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro