ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lund laddar för derbyfest

Peter Herkel · 4 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

DERBYDAGS. Två obesegrade lokalkonkurrenter, ett revanschsuget H 43 efter fjolårets dubbla derbyförluster och fullsatta läktare. Det är upplagt för ett hetlevrat handbollsderby när Lugi och H43 drabbar samman i Lunds idrottshall i kväll.

Det är fjolårets semifinalist Lugi som är förhandsfavoriter efter en imponerande säsongsupptakt där man stundtals bjudit på högklassig handboll. – Vi är nöjda med vad vi har presterat efter tre omgångar. Vi kommer stärkta till matchen, säger Lugis tränare Magnus ”Bagarn” Johansson.

Laget är inne i ett intensivt spelschema med dubbelmöte i cupvinnarcupen mot italienska Bologna. Det blev vinst i söndags med uddabollen och retur borta i helgen. – Men det är mer positivt än negativt med många matcher. Det är ju därför vi håller på med handboll, säger Bagarn.

Även H 43 har börjat säsongen starkt men har knappast visat sin fulla kapacitet ännu, enligt tränaren Ola Månsson. – Vi har många nya spelare och kommer att bli bättre för varje match. Lugi får räkna med en anstormning matchen första 15 minuter, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Herkel
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro