ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lundin längtar efter Lordi

Axel Björklund · 17 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Lordi kommer på besök.
Lordi kommer på besök.

Det vankas program fyra av Allsången. Programledaren Anders Lundin känner sig varm i kläderna. – Ja, det börjar kännas riktigt bra. Det är svårt att plocka ut någon höjdpunkt hittills, det är mycket som blir kul när det fungerar, artisterna trivs och publiken är nöjd.

På tisdagskvällen gästar finska monsterrockarna Lordi Lundin på Skansen. En lite otippad bokning – eller? – Nja, inte så till vida att de vann melodifestivalen, fick tolv poäng av Svewrige och kommer från ett nordiskt grannland. Då är det inte märkligt alls. Det är väl den sista biten, med monstermasker, hårdrock och svarta kläder… Men allsången ska vara lite som en folkparkssommar. •• Hur väl fungerar monsterrock att sjunga allsång till? – Jag har lite svårt att greppa melodin, "Hard rock Halleluja" (sjunger Lundin med sin mörkaste basstämma)… Men jag tror att publiken klarar det bättre än jag. Tisdagen program är spretigt; förutom Lordi ryms dansbandslegendarerna Sven-Ingvars, Patrik Isaksson och bossa nova med Miriam Aïda. – Hon repar faktiskt nu, det låter fantastiskt säger Lundin. •• Har du börjat tänka på nästa sommar än? – Ja… Jag säger ibland "det gör vi nästa sommar", så jag tror på det. •• Nästa vecka är det bara två utannonserade artister, varför då? – Vi lämnade två "slottar" öppna och har inte gått ut med vilka de andra är. Jag vet inte varför, men jag tror det är ett önskemål från artisterna.

klar

Artikellänk är kopierad

Axel Björklund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro