ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lundin trivs bäst i ett tält ute på savannen

Johan Kellman Larsson · 30 Okt 2011
Uppdaterad 30 Okt 2011

Programledaren Anders Lundin åker gärna till vildmarken och trivs med lejon utanför tältet. I resväskan packar han alltid ner en kikare.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Mitt häftigaste resminne är när jag åkte till Okavangodeltat i Botswana. Jag älskar djur och natur och gör nästan bara den här typen av resor numera. Man hyr en guide och åker rakt ut på den översvämmade savannen i en vecka och ser knappt en människa under den tiden. Men ja, det är ganska läskigt också. Framför allt när man hör lejonen utanför tältet. Värsta resminnet … – Jag och min fru var i Thailand under tsunamin. Vi klarade oss helskinnade men bara att vara där nere då... En märklig och fruktansvärd upplevelse. Favoritresmål … – Familjen har åkt några gånger till ett ställe i Spanien, norr om Barcelona. Det brukar bli ungefär en gång per år. Det är härligt där och vi åker alltid ett stort gäng, vilket är praktiskt. Barnen blir inte ­ut­tråkade eftersom de kan leka med varandra och de vuxna har möjlighet att få en stund över då och då. Det packar jag alltid ner i resväskan … – Kikare är bra. Eftersom jag gör många naturresor är det särskilt praktiskt, rätt som det är får man syn på någon konstig fågel som man vill spana in. Bor jag på hotell kan jag också stå på balkongen och spana ut på havet. Det första jag gör på hotellrummet … – Det vanliga, kollar badrummet, sängen, tv-kanalerna och utsikten. Det är viktigt att det är en mysig känsla, tycker jag. För mig spelar det inte jättestor roll att allt är perfekt, liksom, men jag tycker att det är superviktigt att familjen trivs. Restipset … – Jag har alltid en skjorta med bröstficka. Har jag inte det lyckas jag alltid tappa bort de där jäkla boarding-korten. Där kan man också ha en penna eller andra praktiska saker. Och så en sak till: ha aldrig mer än tre väskor, då ökar risken rejält att någon blir kvar på flygplatsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro