ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Luras att åtta år gammal Iphone är nya modellen: Bättre än tidigare”

Aron Andersson · 14 Sep 2015
Uppdaterad 16 Sep 2015
Hur stor skillnad är det egentligen mellan Iphone 6s och en Iphone från 2007.

Hur stor skillnad är det egentligen mellan Iphone 6s och en Iphone från 2007. Foto: TT / Jimmy Kimmel Live / Montage


2007 släpptes den första Iphone. Det var en rätt klumpig pjäs, med sämre skärm och kamera än de senaste modellerna. Ändå kan den lätt misstas för den kommande Iphone 6s, visar det här videoklippet.

klar

Artikellänk är kopierad

När Iphone lanserades för åtta år sedan blev det en hit. Och det hade den kanske blivit än i dag, om vi ska gå efter hur folk på stan reagerar på den.

Amerikanska talkshowen ”Jimmy Kimmel Live!” lät nämligen ett antal personer provklämma på en original-Iphone från 2007, men de lurades att tro att det handlade om den kommande modellen, Iphone 6s.

– Den är faktiskt rätt bekväm, bättre än tidigare. Min tumme behöver inte sträcka sig halvvägs över landet för att kunna skriva, säger en man som får känna på telefonen i inslaget.

– Jag älskar storleken, den är inte för stor, den passar så perfekt i min handflata och är lätt att lägga i handväskan, säger en kvinna som testar den åtta år gamla mobilen.

►LÄS MER: Nya Iphone 6s får superskärm – blir ännu enklare att använda

Sedan den första Iphone lanserades har mycket hänt med mobilen. Den har blivit tunnare, snabbare, fått bättre skärm, bättre kamera och oräkneliga finesser. Men det är inget som någon av personerna i videoklippet från Jimmy Kimmels program verkar bry sig om. När en av dem tillfrågas om han kommer att köpa den ”nya” mobilen när den släpps om två veckor svarar han.

– Förmodligen. Du måste bara ha den. Du måste alltid ha den nya.

Tycker du att Apple gjort det igen?

– Apple gör det alltid igen.

►LÄS MER: Apples chock: Tv:n som kan förändra allt

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro