ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lyssna på Psys uppföljare till succén "Gangnam Style"

Gustaf Eriksson · 12 Apr 2013
Uppdaterad 12 Apr 2013
Så här låter Psys uppföljare till monsterhiten "Gangnam Style"

Så här låter Psys uppföljare till monsterhiten "Gangnam Style" Foto: Scanpix


Har du fått nog av Psy efter "Gangnam style"? Inte? Nu har uppföljaren "Gentleman" släppts på nätet. Klicka här nedan för att lyssna.

klar

Artikellänk är kopierad

På lördag händer det. Då framför sydkoreanska artisten Psy sin nya "Gentleman" för första gången på VM-stadion i huvudstaden Seoul. Men redan under natten till fredagen släpptes låten på nätet. 

Den officiella videon till megahiten "Gangnam Style" är med över 1,5 miljarder visningar den största Youtube-succén någonsin. Det är därför inte osannolikt att Psy har bitit en del på naglarna inför uppföljaren, som ska bevisa att han har mer i rockärmen än en enda monsterhit. – Jag har arbetat och arbetat om låten kontinuerligt, och jag tror att den senaste versionen kommer att bli den slutgiltiga, har Psy tidigare i april sagt till en sydkoreansk tv-show.

"Gentleman" handlar om en man som försöker förföra kvinnor. Låten innehåller en hel del engelska fraser, som: "I'm a mother, father, gentleman" och "Gonna make you sweat, gonna make you wet. You know who I am, West side."

Det var inte låten i sig utan videon och dansen som gjorde gjorde "Gangnam style" till en megahit. Därför väntar världen nu spänt på hur den nya "Gentleman"-dansen kommer att se ut. Dansen kommer att få premiär på lördagens show i Seoul. – Dansen är välkänd för alla koreaner men ny för utlänningar. Den kommer att presenteras i Psy-stil, har Psy sagt.

Konserten kommer att sändas live på Youtube vid lunch, svensk tid, på lördag.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro