ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Lyx och lugn på tre fantastiska platser på Costa del Sol

Metro · 13 Maj 2019
Uppdaterad 28 Maj 2019

Marbella med omnejd är det perfekta området för den som vill befinna sig i en avslappnande miljö och samtidigt ha nära till alla de nöjen och aktiviteter som ett populärt resmål erbjuder. Inom en snar framtid kommer tre spännande fastigheter i de mest attraktiva områdena att finnas tillgängliga.

klar

Artikellänk är kopierad

Golden Green

I de rymliga enfamiljshusen har du all plats du behöver för dig och din familj, samtidigt som ni alltid har nära till den gemensamma poolen.
I de rymliga enfamiljshusen har du all plats du behöver för dig och din familj, samtidigt som ni alltid har nära till den gemensamma poolen.

På Marbellas kust, inte långt från den berömda hamnen Puerto Banús och stranden El Duque, hittar du Golden Green – ett exklusivt bostadsområde där lyxen tar sig uttryck i lugnet och avskildheten. Det exceptionella bostadsområdet består av endast åtta stycken enfamiljshus, alla med en egen tillhörande trädgård, privat garage med källare, förråd och plats för två fordon. Dessutom är omgivningen skyddad med ett videoövervakningssystem.

Det som gör att Golden Green sticker ut är ögat för detaljer som genomsyrar hela området. Det första som väcker uppmärksamhet med husen, som är mycket ljusa tack vare söderläget, är dess storlek – alla hus utgörs av två våningar samt en källare. Från vardagsrummet på första våningen kliver du ut till en stor terrass och din privata trädgård. På övre våningen, där sovrummen är belägna, hittar du en sofistikerad terrass med relaxavdelning, grill och jacuzzi som extra tillval. Alla boenden är dessutom utrustade med både luftkonditionering och golvvärme i hela huset, och en stor trädgård med träd, rabatter och pool med uppvärmd jacuzzi utgör de gemensamma utrymmena.

Något som gör Golden Green extra speciellt är dess utmärkta läge: förutom de tidigare nämnda stränderna ligger bostadskomplexet mitt i det mest exklusiva området i Marbella, med alla möjliga shoppingmöjligheter och fritidsaktiviteter nära till hands, såväl som utvalda restauranger och klubbar. Givetvis finns även ett flertal golfbanor i närheten, däribland Aloha, Las Brisas och Los Naranjos. Den välkända Gyllene Milen på solkusten är klädd i grönt med Golden Green.

Los Miradores del Sol

Vill du både njuta av nattliv och de soliga dagarna? Hos Los Miradores del Sol får du det bästa av två världar.
Vill du både njuta av nattliv och de soliga dagarna? Hos Los Miradores del Sol får du det bästa av två världar.

Los Miradores del Sol är ett bostadsområde beläget i den charmiga byn Estepona, som i sin tur ligger väldigt nära Marbella, Puerto Banús och bara 40 minuter från flygplatsen i Malaga. Här har du stranden Playa del Saladillo nära till hands, liksom flera internationellt erkända golfbanor som La Resina, El Paraíso och Real Club de Golf.

I det här bostadsområdet, som kombinerar lugnet med närheten till de mest aktiva områdena, utmärker Los Miradores del Sol sig som ett komplex som sammanför både privatliv och komfort i rymliga parhus med upp till tre sovrum och två badrum. Du kan välja på tre olika typer av lägenheter: de på markplan, de på första våningen och så takvåningarna. Gemensamt för alla våningar är de öppna ytorna, de stora fönstren, luftkonditioneringen, golvvärmen i badrummen samt parkeringsplats, förråd och, inte minst, den högkvalitativa finishen.

Lägenheterna på markplan är skyddade av gröna cypresshäckar och har både en veranda och en privat trädgård med konstgräs. Bostäderna på första våningen karaktäriseras av sina terrasser med glasväggar och vyn över de centrala delarna av området och den gemensamma poolen. Slutligen är takvåningarna byggda i två våningar och har vidsträckta terrasser och en förstklassig utsikt över havet.

Utöver dina egna privata utrymmen kan du dessutom njuta av hela 1600 kvadratmeter gemensamma och sammanhängande centrala ytor med gräs, träd och en trädgård med pooler för både vuxna och barn, två uppvärmda jacuzzis, en strandpool samt lekplats. Los Miradores del Sol är utan tvekan den perfekta platsen för att leva i total harmoni och med alla bekvämligheter.

Banus Bay Residences

Genomtänkta val och en privat atmosfär genomsyrar Banus Bay Residences, som snart finns på plats i Marbella.
Genomtänkta val och en privat atmosfär genomsyrar Banus Bay Residences, som snart finns på plats i Marbella.

Ett lyxigt område. Avskildhet. Premiumkvalitet. De tre pelarna för exklusivitet på samma plats: Banus Bay Residences, TM Real Estate Groups nya bostadsområde som mycket snart välkomnas till Marbella.

Projektet omfattar byggandet av 15 stycken enfamiljshus med tre respektive fyra sovrum som framförallt karaktäriseras av de fördelar som bara en lyxsatsning som denna kan erbjuda. Genom att ta hänsyn till varenda liten detalj blir området en frisk fläkt gentemot det övriga utbudet på Marbella-kusten.

Med privat pool och trädgård, källare med stängt garage, stora gemensamma utrymmen och endast 300 meter till stranden, anländer Banus Bay Residences för att göra ett avtryck.

Hitta avslappning på Residencial Gala utanför Alicante.

Lev mer ekovänligt i nya Flamenca Village på Costa Blanca.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro