ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lyxfällan hjälpte Martina på fötter

Tobias Sahlén · 24 Okt 2013
Uppdaterad 26 Okt 2013

Martina brände dubbelt så mycket pengar som hon tjänade. Men efter Lyxfällan-programmet har hon fått ordning på sin ekonomi.

klar

Artikellänk är kopierad

Martina, 37, tjänar 19 000 kronor i månaden men spenderar 38 500 kronor. ”Man blir svettig när man ser detta”,  säger ”Lyxfällans” expert Patrik Grimlund.
Martina, 37, tjänar 19 000 kronor i månaden men spenderar 38 500 kronor. ”Man blir svettig när man ser detta”,  säger ”Lyxfällans” expert Patrik Grimlund.Foto: TV 3

I veckans Lyxfällan brände huvudpersonen Martina 38500 kronor varje månad – trots att hon bara tjänar 19 000 kronor.

– Att leva på kreditkort har blivit ett sätt för mig att leva, berättade Martina i programmet.  Men efter att fått hjälp av Lyxfällans experter, Magnus Hedberg och Patrick Grimlund, har Martina dock fått ordning på sin ekonomi.

– Jag är nöjd med den hjälp jag fick och har lyckats få allt på fötter igen. Det hade inte hänt utan deras hjälp, säger hon till Metro.

Tyvärr har Martina, som även studerar, inte fått lika mycket arbete av sin arbetsgivare på grund av att hon var med i programmet.

– Så tyvärr håller inte den budgeten som vi gjorde.

Men att åter hamna i fällan kommer hon inte göra.

– Jag handlar inte längre på kredit. Har man inga pengar kan man inte handla. Så tänkte jag inte ens innan, säger Martina.

Fotnot: Martina har valt att inte gå ut med sitt efternamn.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro