ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Madeleines föräldrar hörs åter av polisen

Sonia Lamy · 6 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Madeleine McCanns föräldrar Gerry och Kate ska höras av polisen igen. Det är nu fem månader sedan dottern försvann från semesterbostaden i Portugal. 

Madeleine McCanns föräldrar Gerry och Kate ska höras av polisen igen. Det är nu fem månader sedan dottern försvann från semesterbostaden i Portugal.  Foto: Scanpix/Montage


klar

Artikellänk är kopierad

MADELEINE. Portugisisk polis har hållit ännu ett förhör med Kate McCann, mamma till fyraåriga Madeleine som är spårlöst försvunnen sedan den 3 maj.Hennes man Gerry har också kallats till förhör, men polisen säger att ingen av dem misstänks ligga bakom försvinnandet.Samtidigt avslöjar tidningen Correio da Manhã att två polishundar markerade att de kände liklukt i lägenheten som paret hade hyrt under semestern när Madeleine försvann. En av hundarna markerade också för blodlukt när den sniffade i bakluckan på en bil som paret hyrde efter försvinnandet. Det i sig behöver dock inte betyda att Madeleines kropp har legat där, skriver tidningen. Detta eftersom Kate McCann alltid bär med sig en docka som tillhörde dottern och den kan ha "smittat" bakluckan.Förra veckan stämde paret en annan portugisisk tidning som skrivit att polisen misstänker någon av dem råkat döda Madeleine, antingen av en olyckshändelse eller av en felmedicinering, och att de därefter gjorde sig av med kroppen.

klar

Artikellänk är kopierad

Sonia Lamy
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro