ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Madonna får kläder av H&M

METRO · 8 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Madonna under pågående "Confessions"-turné.
Madonna under pågående "Confessions"-turné.Foto: Scanpix

Madonna och hennes entourage får kläder av H&M i samband med den pågående turnén – men de behöver inte ha på sig dem.

Kristina Stenvinkel, informationschef på H&M, tror ändå att både Madonna och de andra kommer att klä sig i det svenska klädmärket.

– Vi har samma syn på mode. Personlig stil är alltid rätt, säger Stenvinkel. I ett pressmeddelande från H&M säger Madonna: – Att samarbeta med H&M känns som ett naturligt val där vi alla får en möjlighet att uttrycka oss på våra egna individuella sätt. Dansarna och jag ser verkligen fram emot att gå och shoppa tillsammans, säger Madonna.

För en ospecificerad summa får hela gänget varsitt paket med baskläder – T-tröjor och byxor med texten "Madonna + crew loves H&M" - och de får också hämta ut kläder gratis vid två tillfällen.

En speciell träningsoverall har också tagits fram för Madonna. Den ska finnas ute i butikerna i augusti, säger Stenvinkel. I samband med lanseringen ska Madonna och hennes dansare medverka i en reklamkampanj.

Kläderna som Madonna och hennes gäng får är tänkta att användas utanför scenen – när Madonna står på scen är det bara en designer som gäller: Jean-Paul Gaultier.

klar

Artikellänk är kopierad

METRO
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro