ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Madonna tar "hem" sonen till Malawi

Metro.se · 12 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

FÖRENAS. Megastjärnan och trebarnsmamman Madonna vill att adoptivsonen David ska få träffa sin biologiska pappa. Därför planerar hon nu en resa till Malawi i Afrika, skriver tidningen Metro i England.

Det var sex månader sedan Madonna adopterade pojken från hans fattiga familj och hon har fått mycket kritik från människor som inte tyckt att adoptionen skötts på ett schysst sätt. Bland annat har adoptivbyråer anklagat henne för att ha använt sin status och rikedom för att komma före i adoptionskön.

Davids biologiske pappa har gått ut i pressen och sagt att han inte kunnat komma i kontakt med sin son, eftersom han inte fått stjärnans adress eller telefonnummer, men nu verkar Madonna vilja att pappan ska bli en del av sonens liv.

Elaka tungor säger att resan inte alls har syftet att föra David närmare sin far, utan för att adoptera ytterligare ett barn.

– Hon åker till Afrika på lördag. På söndag kommer hennes familj ha utökats, säger en källa till New York Post.

Det påståendet tillbakavisades av Madonnas representant Liz Rosenberg, som säger att hon "absolut inte kommer att adoptera ett till barn."

I stället ska resan ha som delmål att överse uppbyggandet av ett barnsjukhus i Malawi.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro