ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Magdalena Graaf väljer romantiska böcker i sommar

Caroline Engvall · 2 Jul 2013
Uppdaterad 7 Jul 2013
Magdalena Graaf väljer romantik i sommar Magdalena Graaf är aktuell med ”Mitt perfekta liv”. En bok som vill få läsarna att känna att de duger.

Magdalena Graaf väljer romantik i sommar Magdalena Graaf är aktuell med ”Mitt perfekta liv”. En bok som vill få läsarna att känna att de duger. Foto: Urban Brådhe


Magdalena Graaf klär av sig den perfekta masken och gräver djupt i sina fel och brister i sin nya bok.

klar

Artikellänk är kopierad

Fyra böcker som Metros Caroline Engvall tipsar om i sommar.
Fyra böcker som Metros Caroline Engvall tipsar om i sommar.

Magdalena Graaf, 37, är bloggare, programledare och fyrabarnsmamma. Nu släpper hon dessutom sin andra bok, efter den omtalade självbiografin ”Det ska bli mig ett sant nöje att döda dig”. Nya ”Mitt perfekta liv” handlar om allt som inte är perfekt. Om hur livet ser ut under den perfekta ytan. Om att separera. Vara ensam. Inte räcka till och kanske vara inkonsekvent med barnen ibland. 

– Jag tror att alla kan känna igen sig i det. Jag vill visa att det är okej att inte vara perfekt. Att vi duger precis som vi är, säger Magdalena Graaf.

Själv älskar hon romantiska böcker, helst om kärlek, sex och relationer. 

– Jag tycker att Simona Ahrnstedts böcker om förbjuden kärlek är fantastiska. De är ett hett tips till alla som vill ha lite kärlek i sommar, säger Magdalena Graaf.

I sommar är hon nyfiken på två böcker: ”Brännmärkt” av Karin Aspenström och ”I kroppen min” av Kristian Gidlund.

– ”Brännmärkt”, om Sveriges mest kända polisinfiltratör Peter Rätz, är inte min vanliga genre men jag har förstått att Karin Aspenström har lyckats fånga människan bakom och att det handlar om relationer och känslor. Det är jag nyfiken på. Jag är också oerhört berörd av cancersjuke Kristian Gidlund. Livet är så orättvist ibland.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro