ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Magic Numbers firar jul

Katarina Matsson · 11 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Magic Numbers består av syskonparen och vännerna Michele och Romeo Stodart och Angela och Sean Gannon. De brukar spendera annandag jul tillsammans. – Man hänger runt i sin pyjamas och dricker Baileys hela dagen och tittar på ”It’s a wonderful life”.  

Magic Numbers består av syskonparen och vännerna Michele och Romeo Stodart och Angela och Sean Gannon. De brukar spendera annandag jul tillsammans. – Man hänger runt i sin pyjamas och dricker Baileys hela dagen och tittar på ”It’s a wonderful life”.   Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Sverige-favoriterna Magic Numbers kommer till Stockholm för en julshow. I säcken har de både klappar och en massa nya låtar. Romeo Stodart tog en paus i inspelningen av nya skivan för att ge Metro en exklusiv intervju.– Det blir en julfest och folk kommer att få presenter, så alla som vill ha en julkapp från Magic Numbers måste komma dit, säger han.

Efter ett tyst år kommer 2009 återigen att tillhöra Magic Numbers. Förutom deras tredje fullängdare släpper Romeos syster och bandkollega Michele Stodart ett soloalbum (tänk Joni Mitchell och låten ”Take me or leave me” från förra skivan) och det finns planer på en serie akustiska ep:s.–  Michele har gjort en fantastiskt vacker skiva, säger Romeo.

Just nu spenderar bandet all tid i sin egen mysiga – men just nu stökiga – studio i London. De har redan spelat in 16 nya låtar till skivan som är mer pianobaserad än de tidigare. – Det finns några klassiker där, jag kan inte vänta på att alla ska få höra dem. En av låtarna som vi antagligen kommer att spela, ”The pulls”, är den bästa låt jag någonsin skrivit. Den är väldigt John Lennonig, jag älskar den, säger han.

Magic Numbers spelar på Strand (före detta Street) den 19 december.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro