ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Magiker ska tillbringa en hel vecka i ett akvarium

Patrick Ekstrand · 26 Apr 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Magikern David Blaine som tidigare har stått infryst i ett isblock i 62 timmar ska försöka sig på ett nytt trick - han ska bokstavligen talat ta sig vatten över huvudet. På måndag ska han stänga in sig i en vattenfylld sfär som han tänker spendera en hel vecka i.

Precis som alla andra magiker kommer han att "fuska". Han sticker inte under stol med att han ska ha både luft- och mattillförsel, men sedan kommer det verkliga tricket - han tänker stänga av lufttillförseln för att slå världsrekord i att hålla andan. Det nuvarande rekordet är 8 minuter och 58 sekunder.

44 DAGAR I EN GLASLÅDABlaine har tidigare tillbringat 44 dagar i en glaslåda i London utan mat, en upplevelse som han helst glömmer eftersom han blev häcklad av åskådare. Hans talesman Pat Smith säger till BBC online att sådana scener inte förekommer i USA.- Reaktionerna har varit mycket positiva varje gång han har gjort något i New York.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro