ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Make hotade skjuta hustrun med gevär

Daniel Olsson · 17 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

SVARTSJUKA. Svartsjukebråket på midsommarfesten för ett år sedan slutade med att mannen riktade ett gevär mot sin hustrus tinning och sa:– Om inte jag får dig ska inte någon annan heller ha dig.

Därefter hotade han att skjuta först henne och sedan sig själv. Nu åtalas den 46-årige mannen vid Göteborgs tingsrätt för olaga hot.

Kvinnan satt på balkongen när hon kände det kalla stålet från gevär mot ena sidan av huvudet. Hon säger att hon var övertygad om att hennes sista stund var kommen. När maken gick in i lägenheten igen ringde hon polisen. Och några månader senare valde hon att begära ut skilsmässa.

Mannen nekar helt till anklagelserna och säger att han aldrig ägt något annat gevär än ett luftgevär i sin ungdom. Han åtalas också för att ha hotat kvinnan med ett rakblad och en släkting till henne med en hotfull gest. Också de anklagelserna nekar 46-åringen till.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro