ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Malin Gramer: Jag har varit helt utslagen”

Anneli Sandberg · 8 Nov 2013
Uppdaterad 8 Nov 2013

Malin Gramer tar över rodret då Paradise hotel” har premiär nästa måndag. Men vistelsen i paradiset blev ett helvete för Malin som drabbades av en elak parasit.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Natanael Johansson

Årets säsong av ”Paradise hotel” spelades in på Mexikos stillahavskust. Malin Gramer är ny programledare och hon berättar att jobbet var mycket roligare än hon hade väntat sig.

– Det var verkligen jätteroligt! Det är ju en fantastisk miljö och deltagarna har visat mycket mer känslor än jag hade trott att de skulle göra, säger hon när Metro träffar henne.

Men veckorna i paradiset slutade dåligt för Malin. Hon landade i Sverige i tisdags och har tillbringat veckan på Karolinska sjukhuset eftersom hon har drabbats av en parasit.

– Jag har fått i mig den via maten eller vattnet och jag har varit helt utslagen. Jag har legat på sjukhuset med dropp, säger hon.

Hon har haft feberfrossa, illamående, yrsel och magsmärtor i två veckor.

– Nu har jag ätit sista kuren av medicinen. I Mexiko sa de att det var en parasit av något slag men det har man inte kunna fastställa i Sverige ännu. Det är först nu jag kan stå upp. Men vad gör man inte för konsten, säger Malin.

”Paradise hotel” har premiär på TV3 den 18 november 22.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro