ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Malin Olsson: Jag är jäkligt stökig”

Emma Björkman · 11 Okt 2012
Uppdaterad 12 Okt 2012
Malin Olsson: ”Jag är jäkligtstökig” Gustav Hugosson

Malin Olsson: ”Jag är jäkligtstökig” Gustav Hugosson


Programledaren Malin Olsson leder insamlingen under Tillsammans för världens barn”-galan i kväll. I Tuffometro berättar hon om en pinsam händelse i tv-rutan, om sina chanser att få leda Eurovision Song Contest och om sina familjedrömmar.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det bästa ska bli att förena att jobba med tv med något som påverkar människor. Vi ska samla in så mycket pengar vi bara kan och jag hoppas att vi får en kväll som är varm och kärleksfull. Vad ska bli det bästa med att leda ”Tillsammans för världens barn”-galan?

Hur mycket pengar törs du sätta på att du inte ska leda Eurovision Song Contest nästa år? – Jag lever på hoppet att jag ska få leda Eurovision Song Contest men jag tror inte att det är mitt år. Jag sätter 1 000 kronor på att jag inte får leda programmet. Det finns så många som är extremt bra och jag tror att de väljer någon som har lite mer erfarenhet. 

När blev du riktigt irriterad på ett barn som du skulle intervjua i tv? – Senast var i ”Sommarlov” i somras. Ett panelbarn lyssnade inte på vad jag sa och då blev jag irriterad. Vi har alltid någon som tar hand om barnen så jag lämnade över till henne och hon pratade med honom. Hon fick vara ”the bad person”. Programledaren kan inte säga: ”Nu skärper du dig!” 

Du gillar att nakenbada i ett kallbadhus – hur reagerar du om någon känner igen dig från tv där?– Eftersom jag utsätter mig för det frivilligt får jag skylla mig själv. Jag tänker att vi är alla lika skapta inför Gud och de sitter i samma båt som jag. Om folk har känt igen mig där har de inte visat det. En gång dök min producent upp och det var inte skitkul att träffa sin chef där. Vad skulle jag säga? ”Jag kommer in vid nio i morgon?”

Förutom din pojkvän, programledaren Ola Selmén, vem är den kändaste du haft sex med?– Det får bli en svensk, manlig modell. Mer än så tänker jag inte säga. Vi träffades för tio år sedan när jag kom ung och ny till Stockholm. 

Vilka är dina sämsta egenskaper som flickvän?– Att jag är jäkligt stökig av mig. Jag är också dålig på att höra av mig till min kära pojkvän när jag är borta och jobbar. 

– Absolut, jag vill ha en stor familj. Jag vill ha tre barn men sedan får vi se hur det blir med det. Jag fyllde 30 år för ett halvår sedan och min biologiska klocka har börjat ticka. Jag tror att både jag och min kille är sugna men man får planera in så att det sker när man inte har som mest framför sig. Drömmer du om ett familjeliv?

Du vann Fröken Sverige 2001. Vilka fördelar har ditt utseende gett dig i livet?– Jag ska inte hymla om att i den här branschen tror jag att man tänker mycket på utseende, till exempel folk som anställer dig och du ska synas i rutan.Men det viktiga är att jag vet vad jag går för, jag vet att jag är bra på mitt jobb och jag har kämpat för att få det. Jag har anledning att vara där jag är. Visst, jag råkar se ut så här men det är inte något jag kan göra något åt. Jag har också fått åka i cockpit från Umeå till Stockholm för att kaptenen ville ha en autograf.

Vad är det mesta du har gjort bort dig i tv?– I somras var artisten Olly Murs på ”Sommarlov” och jag satte mig ner med det ena benet brett över knät. Jag bar shorts och kameran var placerad i midjehöjd. Plötsligt blev det en glipa mellan shortsen och låren – jag vill understryka att jag hade trosor på mig – men man såg ”jaha, där var det mörkt”. Då hör jag från kontrollrummet ”Malin, ta ner benet”. Olly såg inget men jag kan tänka mig att det var några vuxna tittare som tänkte: ”Okej?” 

– Nej, det har jag inte. Jag känner att jag har hittat mitt forum. Jag hade ingen dröm om att bli popstjärna men jag fick chansen. Jag var 19 år och möjligheterna var oändliga så när vi fick skivkontrakt åkte jag med på tåget.Du var med i gruppen NG3 som upplöstes 2005. Har du planer på att ta upp din sångkarriär?

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro