ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Malmöprojekt bäst i Europa på kvinnofrid

Annika Anjou · 12 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
- Det känns rätt så bra, vi sitter här och ler nu, sade kriminalkommissarie Anna Gustafsson (t v) på telefon ifrån Portugal i går eftermiddag. Hon och Margot Olsson (t h) vid Malmö kommun är projektledare. 

- Det känns rätt så bra, vi sitter här och ler nu, sade kriminalkommissarie Anna Gustafsson (t v) på telefon ifrån Portugal i går eftermiddag. Hon och Margot Olsson (t h) vid Malmö kommun är projektledare.  Foto: Per Alvant, Brå


klar

Artikellänk är kopierad

Den stora satsningen i Malmö för kvinnofrid är det bästa brottsförebyggande projektet i Europa.

Det avgjordes i en tävling med 15 deltagande länder i måndags kväll i Lissabon.– Det känns rätt så bra, vi sitter här och ler nu, sade kriminalkommissarie Anna Gustafsson på telefon ifrån Portugal i går eftermiddag. Hon och Margot Olsson vid Malmö kommun är projektledare.

Då hade alla broschyrer om projektet tagit slut och de talat sig hesa om det unika samarbetet med kommun, polis och flera andra aktörer.

I dag avslutas konferensen med tema "Våld i nära relationer" i Lissabon.– Vi har tagit del av många intressanta projekt. Det finns mycket att bygga vidare på, sade Anna Gustafsson.

Förutom äran består priset av en check på 20 000 euro.

klar

Artikellänk är kopierad

Annika Anjou
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro