ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Malmös bästa arbetsplatser för frilansare

Olle Eriksson · 5 Apr 2018
Uppdaterad 5 Apr 2018
Det kan bli tröttsamt att som frilansare sitta hemma och jobba, då kan det vara perfekt att besöka någon av stadens ställen som kan agera kontor i stället.

Det kan bli tröttsamt att som frilansare sitta hemma och jobba, då kan det vara perfekt att besöka någon av stadens ställen som kan agera kontor i stället. Foto: Unsplash


Jobbar du hemifrån ibland, eller kanske är du frilansare och sitter ofta på kafé? Då vet du att det i längden kan bli dyrt med dagliga cappuccinos och chokladbollar. Här kan du hyra skrivbord, det behöver inte bli särskilt dyrt, och dessutom brukar kaffe ingå.

klar

Artikellänk är kopierad

Minc, Anckargripsgatan 3Minc är Malmös egna inkubator för startups. Har du en företagsidé kan du sitta här gratis i hela sex månader. Du får kaffe och te samt wi-fi och tillgång till kylskåp och micro. Andra entreprenörer finns på plats om du behöver någon att bolla idéer med.

Box Space Co-working, Gustav Adolfs torg 10BHär hyr du eget skrivbord i ett fräsigt öppet kontorslandskap. Bor du centralt och är trött på att sitta hemma kan det här vara din bästa lösning. Gillar du att promenera eller träna utomhus på lunchen finns Kungsparken bara ett stenkast bort.

Djäkne Coworking, Djäknegatan 9Hälften kafé, hälften kontorsplats. På Djäkne Kaffebar och Coworking samsas kaffesnobbar, frilansare och entreprenörer vid samma bord. Eller åtminstone i samma lokal. Här finns också kontorsplatser att hyra om en vill ha något lite mer privat.

From Studio, Claesgatan 8Inte helt gratis, men snudd på! För under 1000 kronor i månaden får du sitta i en spännande och kreativ lokal på Mitt Möllan. Här finns en stor printer, ett flertal backdrops till studiofoto och mycket mer. Kök och wi-fi ingår givetvis även i hyran.

House of Ada, Södra Promenaden 55Lite dyrare, men helt klart värt pengarna för den ambitiösa frilansaren som gillar ljust och fräscht. Runt 30 personer jobbar här för tillfället, både på heltid och halvtid. Mötesrum, låsbara skåp och hör och häpna – dusch, ingår också i priset.

Olle Eriksson, Mediekonsult

klar

Artikellänk är kopierad

Olle Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro