ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamma anhållen – uppges ha stängt in sina barn i underjordisk grotta

Linnea Carlén · 13 Sep 2015
Uppdaterad 14 Sep 2015
Två små pojkar hittades på torsdagen boende i en låda i ett underjordiskt grottsystem i östra utkanten av Kansas City. OBS. Bergsområdet på bilden har inget med fallet att göra.

Två små pojkar hittades på torsdagen boende i en låda i ett underjordiskt grottsystem i östra utkanten av Kansas City. OBS. Bergsområdet på bilden har inget med fallet att göra. Foto: Alamy


En 24-årig kvinna åtalades på fredagskvällen efter att hennes två små barn hittats i en transportlåda av trä i en underjordisk grotta, smutsiga och utan skor på fötterna.

klar

Artikellänk är kopierad

Två små pojkar, en fyraåring och en sexåring, hittades på torsdagen boende i en låda i ett underjordiskt grottsystem i östra utkanten av Kansas City i den amerikanska delstaten Missouri.

Den chockerande upptäckten gjordes av lokal polis som enligt nyhetsbyrån AP kommit till platsen efter ett tips om stulna bilar.

► LÄS MER: Förkoleanställda anordnade ”Fight Club” för barn

När barnen påfanns satt fyraåringen enligt uppgifter barfota i grottan och åt torra nudlar ur ett smustigt paket. Lådan ska ha varit inredd med bilsäten, två små filtar och skräp. När polis frågat varför de inte hade några skor på sig ska barnen enligt AFP ha sagt att de inte hade några. 

Barnen fördes till ett närliggande sjukhus där de genomgick en hälsokontroll, badades och fick rena kläder.

► LÄS MER: Mamma brände sitt barn med tändare – får fyra års fängelse

Mamman har erkänt att hon lämnat barnen ensamma i grottan i flera dagar. Hon är nu anhållen misstänkt för att ha utsatt sina barn för fara.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro