ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamma hittade sin försvunna son med mobilapp – han satt fängslad

Aron Andersson · 14 Nov 2014
Uppdaterad 14 Nov 2014
Här på 103:e polisdistriktet i Queens hittade mamman sin 16-årige son. Bilden är ett montage.

Här på 103:e polisdistriktet i Queens hittade mamman sin 16-årige son. Bilden är ett montage. Foto: Montage


klar

Artikellänk är kopierad

När den oroliga mamman letade efter sin 16-åriga son använde hon en Iphoneapp. Den gav utslag. Men signalen kom från en polisstation. ​​

Sent på Halloween blev mamman orolig när hennes 16-åriga son aldrig kom hem. Hon försökte ringa honom i två timmar innan hon kom på idén att spåra hans telefon. 

Med hjälp av appen ”Hitta min Iphone” fick hon en signal som hon sedan sökte upp. Men hon blev nog inte särskilt lycklig över resultatet. Den ledde nämligen direkt till New York-polisens häkte i det 103:e polisdistriktet i Queens.

Det visade sig att 16-åringen och två bekanta var misstänkta för totalt fyra rån i området i slutet av oktober, skriver DNAinfo.

– Hon kom bokstavligen in på kontoret eftersom hon spårat hans telefon hit och frågade: ”Är min son här?” säger John Cappelman, polischef för distriktet, till sajten.

De tre ungdomarna ska ha attackerat personer bakifrån, och i vissa fall slagit dem i huvudet, innan de sedan tagit deras mobiltelefoner och plånböcker.

Två av de misstänkta rånen ska ha skett under Halloween-kvällen och polisen grep två av tre misstänkta samma kväll. De kommer troligtvis att åtalas för ett av brotten, men enligt polis finns ännu inte tillräckliga bevis för att åtala den för resterande brott.

►LÄS MER: Så kan du avslöja om begagnad Iphone är stöldgods

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro