ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamma och tonåringar hittade döda

Jenny Sköld · 13 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 35-årig kvinna och hennes två tonårsbarn hittades på fredagen döda i sitt hus i ett lugnt villaområde i Manchester, England. Brittisk polis har spärrat av området för teknisk undersökning och utesluter inte att familjen blivit mördad.

Fallet väcker stor uppmärksamhet i Storbritannien, inte minst för att den äldsta dottern - 18-åriga Kesha Wizzart - har deltagit i en talangjakten "Young stars in their eyes" på den brittiska tv-kanalen ITV. Kesha slog 40.000 hoppfulla talanger 2004, men kom aldrig till finalplats. Enligt tidningen Metro UK spåddes hon dock en lovande framtid.

Omständigheterna är också anmärkningsvärda. Den 35-åriga kvinnan, 18-åriga Kesha och 13-åriga Fred, bor i ett lugnt villaområde och beskrivs som en "lugn och trevlig" familj enligt grannarna.

– De var trevliga, ställde aldrig till några problem för någon. De har bott här i flera år, säger grannen Margaret Fitzgerald till brittiska BBC.

En annan granne berättar att släktingar till familjen samlats utanför huset när de hörde på nyheterna om vad som hänt.

– Jag såg barnens pappa springa upp och ner för gatan och hörde andra släktingar bryta ihop och gråta när de fick veta vad som hänt.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro