ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamma tejpade fast 11-årig son på stol – gick ut och simmade

Natalie Demirian · 13 Jun 2017
Uppdaterad 13 Jun 2017
Pojken på bilden har inget med texten att göra.

Pojken på bilden har inget med texten att göra. Foto: IBL/Shutterstock


En kvinna i Ohio, USA, har gripits misstänkt för att tejpat fast sin 11-årige son med silvertejp. Det skriver bland andra People Magazine.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 32-åriga mamman ska ha bundit sonens händer och ben till en stol och även täckt över hans mun med silvertejp så att hon kunde ta med sitt andra barn ut och simma, enligt polisen.

I polisrapporten framgår det att en släkting gick hem till familjen och ringde 112 när hon hittat pojken fastbunden i källaren. När polisen anlände var pojken kall och skakade, enligt rapporten. Tejpen hade lämnat röda märken på hans hud och polisen noterade också att barnet hade blåmärken på ansiktet och i nacken.

Släktingen som ringde polisen säger att hon misstänkt att barnet blev illa behandlad och gick för att titta till honom när hon fick veta att mamman skulle ta sitt andra barn för att gå och simma, men att 11-åringen inte skulle följa med.

Mamman greps och dök upp i rätten men sa ingenting om anklagelserna mot henne. Borgen är satt till 10 000 dollar och i dagarna ska hon förhöras. Under tiden får hon inte ha kontakt med sina barn, som nu är hos släktingar.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro