ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Mamma tvättade precis katten"

Stefan Wikström · 1 Okt 2012
Uppdaterad 1 Okt 2012

Foto: Gene J. Puskar/AP Photo


klar

Artikellänk är kopierad

Kattungen Possum vaskade runt i familjens tvättmaskinen i 55 minuter. När matten Adele Law senare öppnade luckan upptäckte hon att katten mirakulöst fortfarande levde, skriver Stuff.

Händelsen inträffade i Gisborne, Nya Zeeland. Under ett oövervakat ögonblick smet den sex månader gamla kattungen in och gömde sig bland de smutstiga kläderna.

Adele Law satte på maskinen och åkte sedan iväg för att lämna sin son på jobbet. När hon kom tillbaka hörde hon ett konstigt ljud från tvättrummet.

– Jag tittade i tvättmaskinen och synen var horribel. Possum var riktigt fluffig, men såg ut som en råtta, alldeles snedvriden och platt, sade hon till Stuff.  

Den chockerade matten blev för en kort stund handlingsförlamad.

– Jag sa till min son, "mamma tvättade precis katten", sade hon.

I ilfart kördes sedan kattungen till veterinären. Förbluffade konstaterade de att den fortfarande levde.

Troligtvis berodde det på att katten tvättats i ett kallvatten-program och att maskinen inte roterade som den skulle. Det är inte ovanligt att katter får åka tvättmaskin. Metro har tidigare skrivit om den norska kattungen Pjusken, som mirakulöst överlevde maskinen.

klar

Artikellänk är kopierad

Stefan Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro