ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamman fick 60 kronor av främling – som tack för hennes sons uppförande

Emma Björkman · 26 Jan 2015
Uppdaterad 26 Jan 2015
Sammie Welch och hennes son Rylan, 3, 

Sammie Welch och hennes son Rylan, 3,  Foto: Rex Features / All Over Press


Mamman åkte tåg med sin treåriga son. När hon gick av fick hon en tack-lapp och pengar av en man som eftersom han var imponerad över sonens uppförande.

klar

Artikellänk är kopierad

Lappen och sedeln som Sammie Welch fick av mannen.
Lappen och sedeln som Sammie Welch fick av mannen.Foto: Rex Features / All Over Press
Foto: Rex Features / All Over Press
Foto: Rex Features / All Over Press

Sammie Welch, 23, och hennes treåriga son Rylan satt på tåget från Birmingham hem till Plymouth på kvällen. Det var rusningstrafik och hon lekte med sin son under tiden han åt sin middag. När pojken ätit klart somnade han utsträckt över sin mamma och sätet bredvid. När en man kom på tåget flyttade Sammie Welch snabbt över sin son och insisterade på att mannen skulle ta det lediga sätet. ► Ettåringen skulle flyga för första gången – läs föräldrarnas lapp till passageraren bredvid

En annan resenär blev så imponerad av barnets uppförande att när han gick tåget gav han Sammie Welch en lapp och en fempundssedel (cirka 60 kronor).

Den okända passageraren skrev: ”Jag betalar en drink. Du är ett föredöme för din generation, artig och lär den lille pojken gott uppförande. PS Jag har en dotter, någon gjorde detsamma för henne en gång. Jag hoppas att hon, när hon får barn, blir en lika bra mamma som du. Ha en underbar kväll”. ► Här är barnets oväntade svar på "gillar du mig?"-lappen Sammie Welch säger till BBC att hon ”ville gråta” över främlingens generositet. – När jag tittade på lappen och såg vad som stod på den blev jag chockad. Jag kände mig överväldigad, det var så underbart att få den, säger hon till brittiska Metro. Mannen hann gå av tåget innan hon hann reagera. Nu efterlyser hon honom för att få en chans att träffa honom och säga tack personligen. ► Polisen kallades "snutjävel" – tackar personen som skrev lappen Fempundssedeln har Sammie Welch satt in på sin sons sparkonto.  

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro