ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamman messade döda sonen – fick svar

Tomas Lundin · 21 Nov 2015
Uppdaterad 21 Nov 2015

Foto: Carole Adler


Carole bearbetade sorgen genom att skicka meddelanden till sonens telefon. Plötsligt fick hon svar.

klar

Artikellänk är kopierad

Polismannen Taylor Thyfault dog i tjänsten när han rammades av en bilist på väg undan rättvisan. 

Hans mamma Carole Adler var förtvivlad av sorg och ett sätt att handskas med den var att skicka textmeddelanden till sonens mobiltelefon. Innan olyckan brukade de messa varandra flera gånger om dagen och trots att hon visste att det var en envängskommunikation kändes det bra att säga att hon älskade och saknade sin son, rapporterar den lokala tv-stationen KHOU i Denver, Colorado. 

Hon hade aldrig räknat med att få svar, men det mamman inte visste var att meddelanden kom till Taylors kollega som fått överta numret. Polis-sergeanten Husley svarade att mammans textmeddelanden kom till honom och sa att han genast skulle be om att få byta telefonnummer. ► LÄS MER: Döde sonen fick vara med på bröllopet

Men Carol svarade att hon ville att polismannen skulle behålla numret eftersom han gör det jobb hennes son drömt om sedan han var liten. 

Nu hörs mamman och sergeanten av med jämna mellanrum. Hon brukar skicka meddelanden som påminner honom om att tänka på säkerheten. Sergeant Husley är också övertygad om att det finns en till person inblandad i konversationen. 

– Thyfault försöker fortfarande göra skillnad, säger han till tv-kanalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro