ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mamman snör in sin elvaåring i korsett

Tomas Lundin · 16 Sep 2011
Uppdaterad 16 Sep 2011

Skandalssåpan "Toddlers and Tiaras" fortsätter. "Jag är en vansinnig skönhetstävlings-mamma"

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se har tidigare skrivit om hur fyraåriga Maddy som tvingades bära fejkbröst och treåriga Paisley, som fick uppträda som Julia Roberts prostutuerade karaktär i "Pretty Woman". Nu har tittarna bjudits på nya skandalscener i reality-såpan "Toddlers and Tiaras", där vi får följa barn och föräldrar som turnerar på barnskönhetstävlingar i USA. I det senaste avsnittet, som sändes i Storbritannien i onsdags, tvingas elvaåriga Sydney in i en hårt snörd korsett, skriver Hollywood reporter.

– Det spelar ingen roll om du kan andas eller inte, det spelar bara roll om du är vacker, säger mamman Marlo. Mamman, som kallar sig "en vansinnig skönhetstävlingsmamma" skämtar bort att hennes dotter skulle ta skada av det ständiga paraderandet inför juryns ögon. – Doktorn säger att hon kommer klara sig med medicin och massor av terapi, Den amerikanska såpan har mötts av hårda protester när den började sändas i Storbritannien. TV-kanalen TLC har fått stänga sig Facebookvägg efter avsnittet där den fyraåriga Dolly Parton-imitatören uppträdde med fejkbröst och rump-kuddar.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro