ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mammans förklaring till kalasfakturan: Ville lära er en läxa”

Karolina Skoglund · 20 Jan 2015
Uppdaterad 20 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: BBC.

På måndagen skrev Metro om att en femårings föräldrar fakturerades sedan han inte dykt upp på ett födelsedagskalas. Nu ska mamman som skickade fakturan ha förklarat sig.

"Jag var väldigt chockad över att se fakturan i Alex skolväska. Jag insåg inte att du var tvungen att betala för varje barn, eftersom du aldrig nämnde något om pengar när vi pratade” ska mamman ha skrivit till kalasarrangören på Facebook efter att hon upptäckt fakturan i sin sons ryggsäck, enligt The Mirror

Hon ska då ha svarat:

"Jag ber om ursäkt för att du inte fick veta, men jag hade varken något telefonnummer eller någon e-post till dig för att förklara situationen (jag kunde inte heller ditt förnamn, då skulle jag ha sökt upp dig)”. 

Mamman till Alex ska ha fortsatt konversationen med att förklara att om de bara vetat att de skulle ha betalat hade det inte varit några problem och att hon nu vill lösa problemet vänskapligt – en linje som den kalasarrangerade mamman inte tycks vara inne på.

”Det här är inte första gången Alex inte dyker upp på ett kalas som han är bjuden till. Jag hoppas därför att ni kan betala oss pengarna och därmed lära er en läxa. Kan vi vara överens om det?” ska hon ha skrivit. 

LÄS MER
Alex, 5, kom inte på kompisens kalas – då fick hans föräldrar en faktura
klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro