ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man anhölls för mord efter sin lägenhetsfest

Daniel Olsson/Johanna Ohlson · 3 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Det känns jobbigt att det händer så nära även om det inte rör oss, säger grannen Jeanette.

– Det känns jobbigt att det händer så nära även om det inte rör oss, säger grannen Jeanette. Foto: Christina Blom


Grannar i chock efter upptäckt

klar

Artikellänk är kopierad

I måndags hittades en ung man död på en lägenhetsbalkong i Rannebergen. Några timmar senare greps den 21-åriga lägenhetsinnehavaren i vänthallen på Tysklandsterminalen.Nu sitter han anhållen misstänkt för mord. Det var grannarna som slog larm om att något inte stod rätt till i det lugna lägenhetsområdet i Norra Göteborg. Blodbestänkta föremål hade trillat från en balkong ned på en underliggande uteplats under helgen och två fastighetsskötare som gick in i lägenheten fann blodspår på golvet och en kropp täckt av ett skynke ute på balkongen.

– Jag har legat och tänkt på den där kroppen hela natten. Jag bor i princip vägg i vägg med lägenheten, säger grannen Martin.

Fyrabarnsmamman Jeanette som bor några trappuppgångar ifrån känner också obehag.– Självklart vill man inte att barnen ska behöva se något sånt här. Jag berättade inget för dem förrän det var på tv och i tidningarna. Då kunde man inte dölja det längre, säger hon.

Den anhållna lägenhetsinnehavaren fyllde nyligen 21 år och under fredagskvällen var det fest i lägenheten. Det är också då vänner till den mördade uppger att de senast såg honom i livet.Den 21-årige mannen är tidigare dömd för stölder, olaga hot och narkotikarelaterade brott.

Han har slussats mellan familje- och behandlingshem. När mamman reagerade mot hans missbruk som inleddes redan i 14-årsåldern gick aggressiviteten ut över henne och den nu 21-årige sonen hade en tid besöksförbud mot mamman.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson/Johanna Ohlson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro