ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man är för lite på disko numera”

Patrik Wirén · 8 Jan 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Men David Hellenius är redo för Let’s dance”

klar

Artikellänk är kopierad

ÅTERKOMST. På fredag klockan 20 återvänder tittarsuccén ”Let’s dance”. Bland de tolv medverkande kändisarna som tävlar mot varandra märks bland andra Yvonne Ryding, Harald Treutiger och Ebba Hultkvist. Programledare är återigen Agneta Sjödin och David Hellenius. – Jag ser fram emot det. Man undrar om Harald Treutiger är totalt värdelös eller värsta stjärnan. Det längtar jag verkligen efter att få veta. Han är så extremt lång, säger David Hellenius.

Även Lasse ”Kurtan” Brandeby säger sig programledaren vara nyfiken på – och Ebba Hultkvist. Men själv är David inte någon större stjärna på dansgolvet.– Jämfört med dem som är kvar mot slutet av ”Let’s dance” är jag inte det. Jag går ju inte ut och dansar eller så där. Jag gjorde det mer förut. •• Ett ålderstecken kanske?– Antagligen. Man är för lite på disko nu för tiden. Förutom i ”Let’s dance” kommer David också att dyka upp i nya humorsatsningen ”Tack gode gud att du är här!”, som sänds i TV 4 under våren. I programmet utsätts skådespelare, komiker och artister för situationer de måste improvisera sig igenom.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro