ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man auktionerar ut hela sitt liv på eBay

Elisabeth Nilsson · 18 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Efter ett smärtsamt uppbrott från sin fru har britten Ian Usher bestämt sig för att auktionera ut allt han äger och har på auktionssidan eBay. Ägodelarna rymmer för många smärtsamma minnen, enligt AP.– Dagen då allt är sålt ska jag lämna mitt hem med endast plånboken i ena fickan och passet i den andra, säger Ian usher på sin hemsida.

Det fem år långa äktenskapet kraschade för över ett år sedan och för att få en ny start på livet har han beslutat att sälja hela sitt liv på eBay den 22 juni. Auktionen kommer att pågå i en vecka och hans ägodelar säljs i ett paket.

Till salu är bland annat hans hus i Perth inklusive alla inventarier, hans motorcykel, vattenskoter och fallskärmsutrustning. När auktionen är genomförd planerar han att besöka sin mor i England, sedan kan vad som helst hända.– Efter det planerar jag att åka ut till flygplatsen och fråga efter första bästa flyget med lediga platser, gå ombord och se vart livet tar mig från där, skriver Ian Usher på sin hemsida.

klar

Artikellänk är kopierad

Elisabeth Nilsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro