ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man bjöd Gun på godis – och högg ner henne

Sebastian Chaaban · 23 Jan 2013
Uppdaterad 24 Jan 2013
Man bjöd Gun på godis – och högg ner henne

Man bjöd Gun på godis – och högg ner henne


Mannen ringde på hemma hos Gun och bjöd på chokladkaka. Inne i lägenheten gick han till attack och högg henne med en kniv djupt i halsen. – Han tittade på mig, det var en vansinnig blick, säger Gun till Efterlyst”.

klar

Artikellänk är kopierad

Under tre dagar besökte mannen Gun i Ösmo. Han småpratade med henne genom dörrspringan, hjälpte henne att bära ner saker i trapphuset och frågade om hon hade sett en kvinna med ett barn. 

För tredje dagen i rad ringde han på hemma hos Gun. Nu hade han med sig en chokladkaka. Men när Gun släppte in mannen i lägenheten – gick han till attack.

– Han tittade på mig, det var en vansinnig blick, mord i blicken. Våldigt svart, svart i blicken, säger Gun till ”Efterlyst” i TV 3.

Mannen fällde henne till marken, slog henne flera gånger i ansiktet – och högg henne två gånger med en kniv djupt i halsen. Han tog sedan hennes plånbok och bytte ut sina blodiga sneakers mot Guns isdubbsskor. 

Nu tar ”Efterlyst” i TV 3 upp fallet. Polisen söker vittnen till händelsen som inträffade den 14 december runt klockan 11 på dagen i Ösmo. 

Fotnot: Efterlyst sänds 21.00 i kväll på TV 3.

klar

Artikellänk är kopierad

Sebastian Chaaban
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro