ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man blottade sig – inför ledig polis

sara zettergren · 18 Aug 2016
Uppdaterad 18 Aug 2016

Foto: TT


Under måndagskvällen blottade sig en man för två olika kvinnor. Efteråt visade det sig att en av kvinnorna är polis och hon anmälde händelsen direkt. Mannen greps dagen efter enligt Dt.

klar

Artikellänk är kopierad

I måndagskväll blottade sig en man får två olika kvinnor på en gång- och cykelväg i Ludvika. En av de utsatta kvinnorna är polis, rapporterar DT.

Den kvinnliga polisen var ute på en promenad på sin fritid när mannen blottade sitt kön för henne. Hon anmälde direkt händelsen och kunde ge en bra beskrivning av mannen.

När en polispatrull var ute på spaning på tisdagskvällen så fick de syn på en man som stämde in på signalementet. Mannen greps misstänkt för sexuellt ofredande. I förhör ska mannen ha uppgett att han varit på platsen men förnekar brott.

Till DT uppger polisen att mannen ska ha påstått att han haft trängande behov och skulle kissa.

På onsdagsmorgonen anmälde en annan kvinna att även hon råkat ut för att en man blottat sig för henne under måndagen.

– Uppgivet signalement stämmer exakt med det som kvinnliga polisens angav. Jag har precis skickat till åklagaren att samme person är skäligen misstänkt för även detta sexuella ofredande, säger Leif Andersson, vid Ludvikapolisen, till DT.

Åklagaren beslutade att släppa den misstänkte mannen på fri fot under den fortsatta utredningen. Nu jobbar Ludvikapolisen med att försöka knyta samma misstänkta man till ytterligare två anmälda blottningar/sexuella ofredanden i Ludvika som skedde i juli. 

►LÄS MER:  Polisen: Tio nya anmälningar om sexuellt ofredande på We are Sthlm

klar

Artikellänk är kopierad

sara zettergren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro