ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Man checkade in på Airbnb – misstänks ha mördats och våldtagits av värdarna

David Peterson · 1 Nov 2017
Uppdaterad 1 Nov 2017
Mannen attackerades när han försökte fly från Airbnb-bostaden.

Mannen attackerades när han försökte fly från Airbnb-bostaden. Foto: TT


En 36-årig man hade bokat ett rum i ett hus i Melbourne för att varva ned och ta itu med problem i privatlivet. Ett par dagar efter att han checkat in hittades 36-åringen död på gräsmattan framför bostaden.

klar

Artikellänk är kopierad

Den ensamme mannen ska ha hyrt ett billigt rum i östra Melbourne via uthyrningssajten Airbnb. För en vecka sedan misstänks han ha mördats av de tre värdarna. Uthyrarna, samtliga män i 35-årsåldern, har nu gripits misstänkta för mordet på mannen. En av dem misstänks också ha våldtagit 36-åringen med någon form av föremål, skriver The Guardian.

Den 36-åriga mannen hittades framför huset för en vecka sedan. Ambulans tillkallades men 36-åringens liv gick inte att rädda.

Airbnb skriver att offrets familj har deras fulla stöd.

”Det finns ingen plats på Airbnb för sådana här avskyvärda handlingar, det går emot allt som våra globala community står för”, skriver företaget i ett uttalande.

Enligt den lokala tidningen The Age hade flera tidigare gäster känt sig osäkra, obekväma och fått föremål stulna när de hyrt rum i hemmet.

Under sin vistelse ska den 36-åriga mannen ha pratat med vänner om den underliga stämningen i huset och han ska ha planerade att flytta ut. När han väl bestämde sig för att lämna huset ska han ha attackerats och mördats av de tre männen.

LÄS MER
Familj hyrde ut via Airbnb – fick sitt hus totalt vandaliserat
klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro