ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man fick öron och könsorgan avbitet

Anna Westberg · 6 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 38-årig man vårdas på sjukhus sedan en grupp hundar bitit av båda hans öron och könsorgan. Obs! Hundarna på bilden har inget med texten att göra.
En 38-årig man vårdas på sjukhus sedan en grupp hundar bitit av båda hans öron och könsorgan. Obs! Hundarna på bilden har inget med texten att göra.Foto: SCANPIX

En 38-årig man vårdas på sjukhus sedan en grupp hundar bitit av båda hans öron och könsorgan.Dramat utspelade sig i torsdags i sydafrikanska Empangeni. Bheki Gumede, 38, säger att han var på väg för att besöka sin flickvän, Nonhlanhla Mthembu, som arbetar som hemhjälp, då han blev attackerad av de fyra hundarna som hoppade på honom, bet av hans båda öron och rev sönder hans könsorgan.Gumede ska ha träffat flickvännen då han arbetade med att bygga swimmingpooler på samma ställe 2006, menar han.Men Mthembu nekar till att de skulle känna varandra.

Ägaren till huset, Suritha Smith, menar att hennes hundar - en labrador, en german Shepard, en Pitbul och en Cocker Spaniel, vaktade henne och hennes familj då Gumede olovligt hoppade över staketet in i hennes trädgård.”Jag bor ensam med min dotter och hundarna skyddar oss. De är aggressiva, men de hoppar inte på dig så länge du inte stör dem”, säger Smith, skriver Sunday Tribune.Hon fortsätter:”Jag tror inte på att han var här för att besöka sin flickvän. Om han nu gjorde det, varför knackade han inte på dörren?”, säger Smith.Gumede menar att han inte hade träffat flickvännen på länge och därför bestämde sig för att besöka henne på jobbet då han visste att inte hennes chef inte skulle vara där.”Jag bestämde mig för att gå in genom trädgården så att grannarna inte skulle upptäcka mig, och jag trodde inte att hundarna skulle anfalla mig eftersom jag har arbetat där”, säger han.

"Bet mig över hela kroppen"

Han fortsätter;”Men de kom springande rakt mot mig, jag skrek om hjälp men ingen kom. Jag försökte stänga deras käkar med händerna, men det gick inte. Jag lyckades sedan komma upp och försökte hoppa i poolen, men förgäves. Hundarna drog iväg mig och bet mig över hela kroppen. De bet av båda mina öron och även en bit av mitt könsorgan”, säger Gumede.Hans läkare säger dock att ”trots att hans pung blivit ordentligt skadad så har det inte gått så illa att han blir steril”.”Han kommer klara sig bara vi får sy ihop honom. Han har även bitmärken sin penis, men det inte så att han får men för livet, säger läkare Shaun Venter.Gumede har ännu inte hörts av polis om händelsen, men kommer att höras då han har återhämtat sig på sjukhuset, uppger polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Westberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro