ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man flydde efter misshandel – kraschade in i dagis

Patrick Ekstrand · 5 Mar 2013
Uppdaterad 5 Mar 2013
Man flydde efter misshandel – kraschade in i dagis

Man flydde efter misshandel – kraschade in i dagis Foto: Läsarbild/Scoopshot


Mannen misstänks ha misshandlat en person och flytt – bara för att sedan krascha in i ett dagis i Göteborg. Sedan fortsatte han flykten till fots.

klar

Artikellänk är kopierad

– Vi satt på andra våningen och rätt var det var hörde vi världens brak. Då tittade jag ut och såg bilen, säger Marie Svensson, barnskötare på förskolan. – Han sprang i väg med en påse från Systembolaget i handen. Han verkade väldigt påverkad. 

Barnen, som bara minuter tidigare hade varit i den del av byggnaden som bilen kraschade in i, blev mycket oroliga. – Vi försökte hålla barnen lugna, säger Marie Svensson.

Kraschen föregicks av en misshandel, enligt ett vittne som larmade polisen klockan 15.38.

Mannen berättade att han sett en man slå en annan man i ansiktet med en flaska, sedan hoppade gärningsmannen in i en bil som kort därefter kraschade in i förskolan.

Polisens presstalesman Ulla Brehm säger att mannen inte sprang särskilt långt efter kraschen. – Sedan hoppar han på en spårvagn.

Klockan 16.03 ser en polispatrull en man på 3:an vid Vasaplatsen som stämmer in på signalementet. – När patrullen såg honom genom fönstret hade han en öl i handen, säger Brehm. Mannen greps och togs med till polisstationen för förhör.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro