ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man försökte köpa 12-årings husdjur – med låtsasmarijuana

· 9 Feb 2016
Uppdaterad 9 Feb 2016
I den kanadensiska provinsen Ontario försökte en man köpa en pojkes fisk med torkad oregano. Kryddpåsen skulle föreställa marijuana, enligt polisen.

I den kanadensiska provinsen Ontario försökte en man köpa en pojkes fisk med torkad oregano. Kryddpåsen skulle föreställa marijuana, enligt polisen. Foto: Alamy


När en pojke gick för att sälja sin fisk försökte mannen som skulle köpa den göra en deal med falsk marijuana – en påse torkade kryddor.

klar

Artikellänk är kopierad

En man i Kanada har åtalats för misshandel efter att ha försökt byta låtsatsknark mot en 12-årig pojkes fisk. När bytet inte gick hem hos pojken började mannen slå honom.

►LÄS MER: Kanada ska legalisera marijuana

Det var när pojken gick till mannens hus för att sälja sin fisk som mannen försökte göra en deal med den falska marijuanan – en påse torkade kryddor. Affären ska ha varit planerad sedan innan, men när pojken såg vad som erbjöds i betalning konfronterade han mannen och ville avbryta försäljningen, skriver den kanadensiska nyhetssajten CBC.

Enligt den kanadensiska polisen i provinsen Ontario ska mannen då ha slagit pojken i huvudet. Mannen som försökt att ge den 12-åriga pojken en påse oregano i betalning ska befinna sig i domstol i mitten av februari och väntar då sin eventuella dom.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro